Άρθρα ανά σελίδα: 10 | 25 | 50 | 100
Εποχή για Hair Condition 30/3/2017
Η τριχοφυΐα του σώματός σου θέλει ειδικούς χειρισμούς. Ακολούθησε τα βήματα, που θα σε βοηθήσουν να μην κοπείς στο τεστ της προσεγμένης εμφάνισης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ακμή Χωρίς Παρακμή 23/6/2015
Τα σπυράκια στο πρόσωπό σου είναι προσωρινά. Τα σημάδια που θα σου αφήσουν, όμως, ίσως ήρθαν για να μείνουν. Αν θες λοιπόν να έχεις μια όψη που θα κρατήσει μόνο τα καλά της εφηβείας, τσέκαρε τις πιο εξελιγμένες θεραπείες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
O Beckham Κάνει Παιχνίδι με την H&M 5/3/2015
Μπορεί να κρέμασε τα παπούτσια και τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, αλλά στη θέση τους έβαλε στυλάτα κομμάτια για κάθε περίσταση από τη νέα ανοιξιάτικη σειρά της κορυφαίας εταιρείας ρούχων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλείσε τις Μαύρες Τρύπες 24/2/2015
Οι πόροι στην αντρική επιδερμίδα είναι πιο διευρυμένοι απ’ ό,τι στις γυναίκες και τα προβλήματα στο δέρμα σου μπορεί να επιδεινωθούν από την κακή διατροφή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέοι… για πάντα! 22/5/2014
Στις 14 Ιουνίου 2014, η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης διοργανώνει την ημερίδα «Οι 5 συνιστώσες της Αντιγήρανσης».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Restart στην Περιποίηση 14/1/2014
Ανάμεσα στις υπόλοιπες αλλαγές που θα κάνεις το 2014, άλλαξε και τα παρακάτω τέσσερα προϊόντα που δε θα έπρεπε να βρίσκονται στο μπάνιο σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάθε Grooming στον Καιρό του 7/1/2014
Δε φτάνει να περιποιείσαι το δέρμα σου, πρέπει να ξέρεις και την κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι 7 συνήθειες που πρέπει να αλλάξεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιποίηση από τα Αποδυτήρια 6/12/2013
Μπορεί μετά το γυμναστήριο να μην παραλείπεις ποτέ να κάνεις μπάνιο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό για να αναζωογονηθείς. Τσέκαρε τις συμβουλές του MH για να αλλάξεις τη συνηθισμένη ρουτίνα σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άλλαξε Ταχύτητες στο Grooming 9/12/2013
Το ότι έχεις μόνο 5 λεπτά στη διάθεσή σου, δεν είναι δικαιολογία για να βγεις από το σπίτι σαν πρωτόγονος. Διάβασε παρακάτω και θα πειστείς πως ακόμα αυτά τα 5 λεπτά αρκούν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σφαιρική Περιποίηση 24/6/2013
Αν οι τρίχες που έχεις κατω από τη μεση είναι περισσότερες από αυτές που έχεις στο κεφαλι σου, τότε διάβασε παρακάτω για να μάθεις να χρησιμοποιείς το ξυράφι εκεί που δεν θα το έβαζες ποτέ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απειλές στα Aκρα 22/2/2011
Τα προβλήματα στα πόδια, αν ασκείσαι συστηματικά, είναι μέρος της καθημερινότητάς σου. Δώσε οριστική λύση με τεσσερα βηματα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενέργεια και Λάμψη 5/9/2010
Μην ξοδεύεις τα λεφτά σου σε εντυπωσιακά αξεσουάρ, αλλά πρόσεχε το δέρμα σου που έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εφάρμοσε Σφιχτή Πολιτική 26/6/2010
Ηρθε η στιγμή να επιδείξεις περήφανα τους κόπους του χειμώνα. Αν θέλεις να δώσεις περισσότερη προσοχή στο κέντρο του σώματός σου, τότε μπορεί να μην αρκούν (μόνο) οι ασκήσεις κοιλιακών...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πήγαινέ το στα Ακρα 13/6/2010
Τα έμαθες όλα για το τρίπτυχο καθημερινής περιποίησης του ανδρικού δέρματος (καθαρισμό-απολέπιση-ενυδάτωση) και τώρα ήρθε η στιγμή να περιποιηθείς τα νύχια σου, που τα παραμελείς συχνά (ειδικά αν τα τρως, έχεις πολλή δουλειά).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ