50 Σεντσ of Grey

Αποταμιεύεις; Είσαι σε καλό δρόμο.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
28/9/2016

Μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν έδειξε ότι οι γυναίκες γοητεύονται από τους άντρες που αποταμιεύουν. Σύμφωνα με δείγμα από τύπους που διατηρούσαν προφίλ σε site γνωριμιών, εκείνοι που δήλωσαν ότι βάζουν στην άκρη ό,τι τους μένει από το εισόδημά τους κάθε μήνα θεωρήθηκαν κατά 36% πιο ελκυστικοί σε σχέση με όσους παραδέχτηκαν ότι ξοδεύουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ. «Η αποταμίευση αποτελεί δείγμα αυτοσυγκράτησης» αναφέρει ο Scott Rick, συγγραφέας της μελέτης. Επίσης, το να ξοδεύεις αλόγιστα μπορεί να είναι σημάδι επιθετικής συμπεριφοράς ή επιθυμίας να απατήσεις τη σύντροφό σου. Επομένως, δεν χρειάζεται να περιορίζεσαι για να αυξήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό, αλλά φρόντισε να δείχνεις ότι ξέρεις πώς να κάνεις σωστή διαχείριση χρημάτων. 

Σχέση χωρίς τριβές
Το Πρόβλημα: Oταν οι γυναίκες αισθάνονται πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, το 43% των περιπτώσεων αποφασίζει να μην το μοιραστεί με το σύντροφό του, αναφέρει το Journal of Sexual Medicine.  
Η Λύση: Σε κάποια στιγμή που βρίσκεστε μακριά από την κρεβατοκάμαρα, ρώτα την αν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου. Επίσης, καλό είναι να έχεις πάντα στο συρτάρι σου ένα λιπαντικό με βάση το νερό, ώστε να περιορίζεις την τριβή κατά τη διείσδυση. 

97%: Το ποσοστό των single γυναικών που λένε ότι η αίσθηση του χιούμορ ενός άντρα είναι εξίσου σημαντική με την εικόνα του σώματός του. 
Πηγή: Αρχείο ΜΗ 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ