Πωσ να κρατησεισ περισσοτερο

Σου παρουσιάζουμε 4 σούπερ λύσεις για την πρόωρη εκσπερμάτιση, στις οποίες μπορείς να βασιστείς.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
8/6/2017

Πρόωρη εσκπερμάτιση, ο τρόμος κάθε άντρα (ο φόβος είναι η αδυναμία στύσης). Οταν η διάσημη φράση του Ιούλιου Καίσαρα «ήρθα, είδα, ενίκησα» μετατρέπεται σε «ήρθα, είδα... τελείωσα», τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Αν μάλιστα έχουμε να κάνουμε με χρόνια πρόωρη εκσπερμάτιση, τότε η καταστροφή της σεξουαλικής ζωής ενός άντρα είναι δεδομένη. Και για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, ως πρόωρη ορίζεται η εκσπερμάτιση που λαμβάνει χώρα το πολύ σε 60 δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση. Δυστυχώς, έρευνες σε διάφορες χώρες του κόσμου προσδιορίζουν το ποσοστό των αντρών που δεν μπορεί να κρατηθεί σε 30-40%! Ευτυχώς, το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πια ταμπού. Για να τηρείς, λοιπόν, το «οι κυρίες πάντα προηγούνται» και στο κρεβάτι, διάβασε με ποιους τρόπους θα κατορθώσεις να ελέγξεις τον οργασμό σου, ώστε να απολαύσει τον δικό της. Τσέκαρε, λοιπόν, αυτούς τους 4 «σπερματοφύλακες».

Αναισθητικό σπρέι
Αν το προφυλακτικό με επιβραδυντικό δεν κάνει τίποτα, πρέπει να σκεφτείς κάποιο σπρέι τοπικής αναισθησίας ή απευαισθητοποίησης, για να είμαστε πιο ακριβείς. Πρόκειται για σκευάσματα, τα οποία στην πλειονότητά τους βασίζονται στη χρήση λιδοκαΐνης κι εφαρμόζονται στο πέος και τη βάλανο 5 λεπτά, περίπου, πριν από την πράξη. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 74% των αντρών που χρησιμοποίησαν ανάλογα σπρέι άντεξε παραπάνω από δύο λεπτά σε σχέση με το 22% που χρησιμοποίησε σκεύασμα placebo. Σαφές μειονέκτημα είναι ότι ξεχνάς το στοματικό σεξ και ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό, για να μη μουδιάσει και αυτή. Επίσης, πριν αγοράσεις οποιοδήποτε σκεύασμα, πρέπει να συμβουλευτείς ουρολόγο και μη διανοηθείς να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε δεν έχει την επίσημη έγκριση του ΕΟΦ.

Ο μικρός οργασμός
Αυνανίσου μέχρι το σημείο που νιώθεις ότι θα εκσπερματίσεις και σταμάτα πριν τελειώσεις. Ο αντρικός οργασμός λαμβάνει χώρα σε δύο φάσεις: έκκριση (όπου το σπέρμα ανεβαίνει στο πίσω μέρος της ουρήθρας) και εκσπερμάτιση. Πρέπει να φτάσεις στη φάση της έκκρισης, πριν από την εκσπαρμάτιση, όπου αισθάνεσαι μια δυο μυϊκές συσπάσεις, αλλά χωρίς να εσκπερματίσεις ολοκληρωτικά. Αυτός είναι ο λεγόμενος μικρός οργασμός, ο οποίος λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης, ελαττώνοντας την πίεση που έχει συσσωρευτεί στο πέος σου και αναστέλλοντας την ολοκλήρωση της εκσπερμάτισης. Αντε, έχεις προπόνηση απόψε.

Κάνε το πέος σου sex toy
Υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις στο σεξ, που βοηθούν στην κλειτοριδική διέγερση (χωρίς να υπάρχει διείσδυση) και κατά συνέπεια δεν προκαλούν πρόωρη εκσπερμάτιση. Καθώς είστε ξαπλωμένοι αντικριστά, ελάτε σε γωνία 90° με το πέος σου και το αιδοίο της σε επαφή. Αντί για τη διείσδυση, επίλεξε να κινηθείς ρυθμικά κατά μήκος του αιδοίου της, ώστε το πέος σου να τρίβεται στην κλειτορίδα της. Στην πραγματικότητα, έχεις μετατρέψει το μόριό σου σε sex toy, χωρίς να έχεις ολοκληρώσει την πράξη και χωρίς να ερεθίζεσαι υπερβολικά. Οταν διαπιστώσεις ότι εκείνη πλησιάζει στην κορύφωση, άλλαξε στάση. Κατά πάσαν πιθανότητα, θα τελειώσει πριν εκσπερματίσεις εσύ. 

Το χάπι end
Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, αντικαταθλιπτικά σκευάσματα, γνωστά ως εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης της σεροτονίνης (SSRIs), όπως το Zoloft και το Prozac, ίσως βοηθήσουν. Το μειονέκτημά τους είναι ότι μπορεί να αργείς υπερβολικά να τελειώσεις. Ερευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες που λαμβάνουν SSRIs πριν από το σεξ καθυστερούν την εκσπερμάτισή τους 4-5 φορές παραπάνω. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν κάνεις το παραμικρό αν πρώτα δεν συμβουλευθείς γιατρό. Τα αντικαταθλιπτικά είναι σκευάσματα που έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους με διαφορετικά προβλήματα, ωστόσο είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους: φαρμακευτικά σκευάσματα. Προσοχή, λοιπόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ