Εκρηκτικη Χημεια

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι το θέμα χημείας είναι αυτό που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα προχωρήσει η γνωριμία σου με μια γυναίκα. Μάθε πώς θα σπάσεις τον πάγο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία μεταξύ σας από το πρώτο βλέμμα.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
13/9/2016

1. Η Πρώτη Εικόνα
Το ντύσιμό σου πρέπει να είναι προσεγμένο, αλλά όχι υπερβολικό, ώστε να έχεις την ιδανική κομψότητα. Μπορείς εύκολα να παραλείψεις τον κανόνα του πουκαμίσου, επιλέγοντας ένα Τ-shirt κι ένα σακάκι που σου ταιριάζει. Αλλωστε, το ντύσιμό σου θα θέσει τις προϋποθέσεις για να ανοίξει η συζήτηση. Επομένως, όποιο ρούχο και αξεσουάρ κι αν διαλέξεις τελικά, είτε πρόκειται για γραβάτα, τιράντες, ένα ρολόι και μια στυλάτη ζώνη, το στοίχημα θα το κερδίσεις αν προσανατολιστείς προς το κόκκινο χρώμα, το οποίο αποδεδειγμένα προκαλεί μεγαλύτερη ερωτική διάθεση. Περίεργο δεν είναι το πώς λειτουργεί η φύση;

2 Φέρσου σαν Αντρας
Σίγουρα θες να δώσεις την εντύπωση του καλλιεργημένου και όχι του τύπου που βγήκε για να κυνηγήσει όποια γυναίκα είναι single. Επειδή υπάρχει διαφορά μεταξύ του τολμηρού άντρα κι αυτού με θράσος, στην πρώτη γνωριμία σας πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επίσης, έρευνες έχουν δείξει πως το να έχεις ήρεμη στάση απέναντι σε μια γυναίκα είναι το κλειδί για να προχωρήσετε στο δεύτερο ραντεβού. Επομένως, δώσε της τον προσωπικό χώρο που χρειάζεται και μην είσαι καθόλου πιεστικός. Οταν νιώσει άνετα, να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει πιο δεκτική στις κινήσεις σου.

3. Τα Μάτια στο Στόχο
Το να κοιτάς τη γυναίκα που κάθεται απέναντί σου είναι πολύ σημαντικό. Οταν «κλειδώνετε» τα μάτια σας με την πιθανή μελλοντική σου σύντροφο, δημιουργείται οπτική επαφή: αν σε βρίσκει ελκυστικό, η επαφή αυτή μπορεί να αυξήσει τη συναισθηματική της φόρτιση. Επομένως, συνέχισε να την κοιτάς στα μάτια και απόφυγε να την «καρφώνεις» από την κορυφή έως τα νύχια. Επίσης, μην ξεχνάς ότι στις γυναίκες αρέσουν οι αστείοι τύποι, αλλά το χιούμορ πρέπει να είναι εντός συγκεκριμένων ορίων. Το τελευταίο που θες είναι να φανεί ότι το παίζεις υπερβολικά άνετος. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ