Ασ' τη νηστικη

Μήπως το νηστικό αρκούδι χορεύει τελικά;
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
21/10/2016

Τα θηλυκά ανταποκρίνονται καλύτερα στις ερωτικές προκλήσεις όταν δεν έχουν χορτάσει, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Ντρέξελ. Εγκεφαλικές σαρώσεις σε γυναίκες έδειξαν ότι οι περιοχές που σχετίζονται με το κίνητρο, την επιβράβευση και τον έρωτα αντιδρούσαν περισσότερο σε χειρονομίες οικειότητας όταν είχαν καταναλώσει ένα σέικ πρωτεΐνης 500 θερμίδων παρά όταν πεινούσαν. «Οταν κάποια έχει γεμάτο στομάχι, δύσκολα μπορεί να νιώσει σέξι» εξηγεί η Alice Ely, συγγραφέας της μελέτης. «Η αίσθηση πληρότητας, χωρίς να φτάνει σε σημείο δυσφορίας, είναι το τέλειο».  

Ο Νευρικός Εραστής
Σου τη σπάει που τελειώνεις πριν καλά καλά αρχίσεις; Χαλάρωσε. Μελέτη από το πανεπιστήμιο Βαλπαραΐσο δείχνει ότι οι άντρες με πρόωρη εκσπερμάτιση είναι αυστηροί με τον εαυτό τους, γεγονός που μεγενθύνει το πρόβλημα. Μάλιστα, οι αιτίες του φαινομένου δεν είναι σαφείς, πράγμα ακόμα πιο εκνευριστικό. Κάνε μια συζήτηση μαζί της, θα βοηθήσει. 

Παράξενο, αλλά λειτουργεί
Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 84% αντρών που είχαν πέτρες στα νεφρά απαλλάχτηκαν από αυτές κάνοντας σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί η ερωτική επαφή ερεθίζει τις νευρικές απολήξεις, που βοηθούν στην απομάκρυνσή τους. Τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα, για 15 μέρες, θα φέρουν αποτέλεσμα. Αλλιώς, δες το γιατρό σου. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ