Γινε ειδικοσ στο λεπτο για τα: ΣΤΗΘΗ

Είναι τα πρώτα «μάτια» που κοιτάς πάνω της, έστω κι αν δεν βγαίνουν σε πράσινα ή μπλε.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
27/1/2016

Πώς θα τα Ευχαριστήσεις

Με τίποτα: Μην τρίψεις  τις θηλές της 

«Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό, που αισθάνεται σαν να τρέχει σε μαραθώνιο χωρίς σουτιέν» λέει η Barbara Keesling, συγγραφέας του Sex So Great She Can’t Get Enough.

Κάνε αυτό. Πιάσε το στήθος της απαλά με το χέρι σου και πλησίασε αργά τη θηλή της με το δάχτυλό σου πριν το απομακρύνεις πάλι. «Συνέχισε να το κάνεις, για να εντείνεις την ανυπομονησία της» λέει η Keesling. Μετά, άγγιξε την κλειτορίδα και τη θηλή της με τον ίδιο ρυθμό, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητά σου. Αγγίζοντάς τη στις θηλές θα ενισχύσεις τη διέγερσή της, καταλήγει η Keesling.

Με τίποτα: Μην  το Τραβας

Ο στόχος σου είναι να τα διεγείρεις, όχι να τα πονέσεις. «Ποτέ μην τραβάς το στήθος της προς τα κάτω. Αυτό κάνει κακό στον συνδετικό ιστό τους» σου εξηγεί η Keesling.

Κάνε αυτό: Πιάσε το στήθος της από κάτω ή από τα πλάγια όταν την έχεις στα τέσσερα. «Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος μπορεί να νιώθουν άβολα σε αυτήν τη στάση. Μερικές μάλιστα δεν την κάνουν αν δεν φοράνε σουτιέν». Αλλη μία ιδανική στάση για να απολαύσεις το στήθος της: εκείνη από πάνω. 

Με τίποτα: Μην το  βυζαινεις 

Η λίγη γλώσσα είναι καλή. Η πολλή, όμως, είναι τρομακτική.

Κάνε αυτό: Χρησιμοποίησε τη φοβερή τεχνική του στοματικού σου στο στήθος της: γλείψε απαλά την περιοχή γύρω από τη θηλή της και στη συνέχεια ρούφα την, σε συμβουλεύει η Keesling. Αν το στήθος της δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, μπορείς να γίνεις λίγο πιο επιθετικός.

Γιατί σου Αρέσουν

Υπάρχουν πολλές θεωρίες: είναι δείκτης γονιμότητας. Είναι ένδειξη σεξουαλικής ωριμότητας. Είναι όμορφα και ερωτικά όταν τα κοιτάς και τα πιάνεις. Αλλά ο Larry Young, καθηγητής ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Emory και συγγραφέας του The Chemistry Between Us, ισχυρίζεται ότι το στήθος είναι φτιαγμένο για να επιτυγχάνεται η συναισθηματική σύνδεση. Ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί, ο θηλασμός προκαλεί την απελευθέρωση της ορμόνης της αγάπης, της οξυτοκίνης. Ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, το σεξ προκαλεί την απελευθέρωση της ίδιας ορμόνης, η οποία ενισχύει τη συναισθηματική επικοινωνία. «Τα περισσότερα ζώα χωρίζουν τους δρόμους τους μετά το σεξ» λέει ο Young. «Οι άνθρωποι όμως κάνουν σχέσεις».

Γιατί το στήθος της Kate Upton κουνιέται τόσο όμορφα;

Το στήθος της Kate είναι μια σπάνια περίπτωση: ζουμερό, ζωηρό και κουνιστό (απλώς, δες το βίντεό της Cat Daddy στο YouTube). Γιατί, λοιπόν, δεν έχουν όλα τα στήθη την υφή του δικού της; «Η πυκνότητα των ιστών του μαστού ποικίλλει» σου λέει η Keesling. «Τα στήθη με περισσότερο λιπώδη ιστό είναι εκείνα που έχουν τέτοια κίνηση». Στην πραγματικότητα, σε βρετανική μελέτη σε γυναίκες δρομείς που δεν φορούσαν σουτιέν, η μάζα του μαστού -όγκος και πυκνότητα που ποικίλλουν σύμφωνα με την αναλογία του λίπους, των μαστικών αδένων και του συνδετικού ιστού- αποδείχτηκε ότι είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την κινητικότητα του στήθους απ’ ό,τι το μέγεθος.

Βοήθεια! Η  γυναίκα μου θέλει να βάλει στήθος! 

Θέλει να βελτιώσει την εμφάνιση της ή να αναβαθμίσει τη σεξουαλική ζωή σας; η δεύτερη επιλογή δεν είναι καλή ιδέα. Συνήθως προτείνεται στις γυναίκες αύξηση μόνο κατά ένα  Ή δύο μεγέθη. Η μεγαλύτερη αύξηση προκαλεί κυματισμό στο δέρμα, που προδίδει ότι είναι ψεύτικα. Τέλος, συμβούλευσέ τη να ξεκαθαρίσει στο μυαλό της τι είναι αυτό που θέλει να βελτιώσει στο στήθος της. Η αναποφασιστικότητα οδηγεί αναπόφευκτα σε απογοήτευση.

Ο Οδηγός σου για Αγορά Σουτιέν 

1. Μέτρησέ την

Για να μην μπερδευτείς «κάνε επιδρομή στην ντουλάπα της, βρες τα σουτιέν που φοράει συχνότερα και σημείωσε τα μεγέθη τους» προτείνει η Alexis Isadora, ιδιοκτήτρια καταστήματος με εσώρουχα. «Αν τα μεγέθη που έχεις σημειώσει διαφέρουν πολύ, τότε διάλεξε να της αγοράσεις ένα ενδιάμεσο μέγεθος».

2. Διάλεξε το κόψιμο

Αντί για ένα με πλήρη κάλυψη, αγόρασέ της κάτι πιο ερωτικό: αν το στήθος της έχει μέγεθος Α ή Β, αγόρασέ της ένα στράπλες. Αν το στήθος της έχει μέγεθος C ή μεγαλύτερο, αγόρασέ της ένα τριών τετάρτων. Απόφυγε τα παραγεμισμένα push-up σουτιέν. «Θα είναι σαν να της λες ότι τα έχει μικρά» λέει η Isadora. «Το θέμα είναι να αισθανθεί ξεχωριστά».

3. Δώσε Σημασία στις Λεπτομέρειες

Δεν ξέρεις τι χρώμα να διαλέξεις; «Το μαύρο είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή» λέει η Isadora. «Ωραίο είναι, επίσης, ένα πιο ρομαντικό σουτιέν με ροζ δαντέλα». Επίλεξε κόκκινο ή λεοπάρ, μόνο αν έχεις εντοπίσει παρόμοιες επιλογές στο συρτάρι της. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ