Και Ονειρα Υγρα

Διάβασε πως, λίγος παραπάνω ύπνος θα την κάνει να πάρει φωτιά στο κρεβάτι.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
6/10/2016

Οι γυναίκες που κοιμούνται λίγο παραπάνω ερεθίζονται πιο εύκολα, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Οι γυναίκες που συμμετείχαν και που τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκονταν σε σχέση, μια επιπλέον ώρα ύπνου τους αύξησε κατά 14% την ερωτική επιθυμία την επόμενη μέρα. «Η αγκαλιά του Μορφέα ανεβάζει τα επίπεδα των σεξουαλικών ορμονών που επηρεάζουν την ερωτική της επιθυμία» σχολιάζει ο David Kalmbach, συγγραφέας της μελέτης. «Μάλιστα, παρόμοια επίδραση του ύπνου έχει παρατηρηθεί και στους άντρες» συμπληρώνει.

Παρ’ τη με το καλό
Μελέτη στο Hope College χρησιμοποίησε fake προφίλ σε site γνωριμιών και κατέληξε ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άντρες χαμηλών τόνων πιο ελκυστικούς από εκείνους που περηφανεύονται συχνά για τα κατορθώματά τους. «Είναι απλό: η σεμνότητα δείχνει ότι θα της φερθείς σωστά» λέει ο Daryl Van Tongeren, συγγραφέας της μελέτης. Αυτό συμβαίνει γιατί οι προσγειωμένοι τύποι τείνουν να βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους. Με λίγα λόγια, δεν είναι κακό να πουλάς τον εαυτό σου, αρκεί να μην το παρακάνεις. 

Οι χωρισμενοι δεν μπλοκάρουν ποτέ
Το Ερώτημα: Επειδή χωρίσατε, πρέπει να την κάνεις block από το facebook;
Η Απάντηση: Οχι. Μελέτη έδειξε ότι εκείνοι που επέλεξαν να παραμείνουν  "friends" με τις πρώην τους βίωσαν λιγότερα αρνητικά συναισθήματα μετά απ' αυτήν τη δυσάρεστη απόφαση.  

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ