6 Κανονεσ για να τη Ριξεισ

1,2,3 Μπαίνεις.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
11/6/2015

1. Δωσ’ της τον έλεγχο
Θα χαλαρώσει μόλις νιώσει ότι δεν την πιέζεις. «Αφού έρθει, πες της ότι θα καλέσεις ταξί μόλις θελήσει να πάει σπίτι» σε συμβουλεύει η Rachel Greenwald, συγγραφέας του βιβλίου Have Him at Hello. Δώσ’ της να καταλάβει ότι έχει ελευθερία κινήσεων. 

2. Προτίμησε το Κρασί 
«Το ουίσκι δείχνει πως θες να τη μεθύσεις, ενώ το κρασί κάνει τη συνάντηση πιο πλατωνική» λέει η Greenwald. Μαζί της συμφωνεί και το 80% των γυναικών που ρωτήσαμε, οι οποίες θα προτιμούσαν κρασί. 

3. Ξενάγησέ την
«Δείξ’ της το σπίτι σου, αλλά όχι το υπνοδωμάτιο» σε συμβουλεύει η Greenwald. Αν το διαμέρισμά σου είναι μικρό, δείξε της ένα ενθύμιο για το οποίο έχεις μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ώστε να υπάρχει κάτι να λέτε μέχρι κι εκείνη να νιώσει άνετα στο χώρο σου. 


Με το 3 μπαίνεις

4. Κάνε την Εκπληξη
Μην περιμένεις την ιδανική παύση στην κουβέντα για να τη φιλήσεις. Αιφνιδίασέ την κόβοντας την κουβέντα εκεί που δεν το περιμένει. «Μια αναπάντεχη κίνηση έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας» λέει η Greenwald. Για παράδειγμα, όταν ξαναγεμίσετε τα ποτήρια σας με κρασί, είναι μια καλή ευκαιρία. 

5. Δείξε το Δρόμο
«Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που “δείχνουν το δρόμο”» λέει η Greenwald. Οταν όλα πάνε βάσει σχεδίου, πάρ’ την από το χέρι κι οδήγησέ τη στο υπνοδωμάτιό σου. Πρόσεξε μόνο μην της πεις τίποτα, του στυλ: «Εδώ είναι ο παράδεισος του έρωτα».

6. Μη Βιαστείς
Οταν βρεθείτε στο κρεβάτι, θα περιμένει ότι θα ξεκουμπώσεις αμέσως το σουτιέν της. Μην το κάνεις. «Δείξε αυτοσυγκράτηση και θα νιώσει πιο άνετα» προτείνει η Greenwald. Για περίπου δέκα λεπτά, φρόντισε να μην κάνεις καμία «ακατάλληλη» κίνηση. Μετά μπορείς να προχωρήσεις στο στόχο σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ