ΓΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ

Category: Sex

Είναι εύκολο να γνωρίσεις το βράδυ τις γυναίκες που σου αρέσουν, αρκεί να ξέρεις πώς να κινηθείς.

Πρόσεχε το κεφάλι

Μην πάρεις ένα πεταχτό βλέμμα της για πρόσκληση. Μια γυναίκα μπορεί να σκανάρει το χώρο για να βρει τυχόν φίλους ή κάτι χειρότερο: τον 110 κιλών λεβέντη της. Αν όντως θέλει να σου περάσει το μήνυμα, θα φροντίσει να σου δείξει ότι σε καρφώνει. Αν είναι τολμηρή, μπορεί και να κάνει κίνηση, ενώ αν είναι σεμνή, θα σου ρίξει μια ματιά και μετά θα φροντίσει να στρέψει το κεφάλι της προς το μέρος σου.

Γκρέμισε αυτό το τείχος

Βγάλε αυτό το ποτό από μπροστά σου, λες και είναι το Σινικό Τείχος ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. Τα φράγματα είναι ιδανικά για να χτίσεις σωστές επαγγελματικές σχέσεις, όχι όμως για να ρίξεις τη σεξοβόμβα στο μπαρ. Αν δεν μπορείς να αφήσεις το ποτό κάτω, κράτα το με το αριστερό αφήνοντας το δεξί χέρι ελεύθερο για χειραψία.

Μείνε στο ύψος σου

Μετά την πρώτη επαφή, το μυαλό της θα αρχίσει να στροφάρει γρήγορα για να δει αν ταιριάζετε. Τσέκαρε τη στάση του σώματος, αλλά μην αντιγράψεις τόσο τις κινήσεις όσο το mood της. Αν είναι ευχάριστη και ζωντανή, τότε γίνεσαι κι εσύ. Αν είναι πιο ήσυχη, γίνεσαι ζεν. Απόφυγε στάσεις που μπορούν να ληφθούν ως επιθετικές, όπως ανοιχτά πόδια και χέρια στη μέση, και φυσικά μη σκεφτείς καν να απλώσεις χέρι (προς το παρόν, τουλάχιστον).

Κάτσε στο σωστό τραπέζι

Μην κάτσεις στην μπάρα, γιατί έτσι θα μοιάζεις με τον τελευταίο τροχό της αμάξης. Αντ’ αυτής, προτίμησε ένα τραπέζι. Ενα τετράγωνο δημιουργεί ένα νοητό φράχτη, που θα την κάνει να αισθανθεί άνετα όταν την πλησιάζεις για πρώτη φορά, ενώ ένα στρογγυλό κάνει αμέσως την ατμόσφαιρα πιο φιλική.

Σταμάτα να ακούς

Περίμενε για την κίνηση-«κουτάβι». Οταν, δηλαδή, φέρει τους ώμους της μπροστά και στηρίξει το κεφάλι στα χέρια της, τότε σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται. Και να θυμάσαι: ένα αληθινό χαμόγελο μπορείς να το δεις και στα μάτια της τόσο καθαρά όσο θα το έβλεπες και στα χείλη της.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού