Διωξε απο πανω τησ την ενταση

Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
28/1/2009

Πώς να κάνω στην κοπέλα μου ένα καλό μασάζ;
Γιώργος Ε., με e-mail

Για να της αφαιρέσεις την ένταση της ημέρας, κάν' της ένα μασάζ στους ώμους και την πλάτη. «Κούνα τα χέρια σου συνεχώς, έτσι ώστε το μασάζ να έχει ροή» σου λέει η μασέζ Susan Mumford. Ορίστε πώς θα της κάνεις ένα μασάζ που θα το θυμάται.

1. Ζέστανέ την
Βάλ τη να κάτσει σε μία άνετη καρέκλα, με τους ώμους και την πλάτη της γυμνούς. Βάλε λίγο λάδι για μασάζ στα χέρια σου, στάσου πίσω της και βάλ τα στους ώμους της. Πίεσε απαλά τους μυς ανάμεσα στα δάχτυλα και τις παλάμες σου. Συνέχισε για τρία λεπτά.

2. Πίεσέ την
Ξεκίνα να πιέζεις σταθερά με το δείκτη και το μέσο γύρω από κάθε ωμοπλάτη αλλάζοντας κάθε λίγο πλευρά. Μη σέρνεις τα δάχτυλά σου - πίεζε, άφηνε και πίεζε ξανά περίπου τρία εκατοστά πιο δίπλα. Συνέχισε να το κάνεις αργά αλλά σταθερά για τρία λεπτά ακόμη.

3. Κάνε κύκλους
Με τα δάχτυλά σου στερεωμένα στους ώμους της, βάλε τους αντίχειρές σου στους μυς δίπλα στη σπονδυλική της στήλη. Αρχισε να κάνεις κύκλους προς τα κάτω τρίβοντας τους μυς μέχρι εκεί που φτάνουν τα χέρια σου (ποτέ μην πιέζεις απευθείας τη σπονδυλική στήλη). Αντίστρεψε την πορεία σου κι επίστρεψε από εκεί που ξεκίνησες και μέχρι τη βάση του κρανίου της.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ

Σημείωση: Τα πεδία με * (αστερίσκο) είναι υποχρεωτικά
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ