Ταμπου #5

Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
22/3/2011

Το πρωινό 
Ο λόγος:
 Είναι τεράστιο. Και δεν μιλάμε για το καθιερωμένο πρωινό που τρως σπίτι σου, αλλά για το continental που σερβίρουν στο ξενοδοχείο.
Γιατί μπορείς να το φας: Μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά έχει πολλές υγιεινές επιλογές. Το πρωινό που προσφέρεται στο ξενοδοχείο ως μέρος πακέτου θεωρείται προσόν. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αισθανόμαστε ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γεμίζοντας το πιάτο δύο ή τρεις φορές κάθε πρωί. Αυτή η συνήθεια μπορεί να σου κοστίσει αρκετά όσον αφορά τη θερμιδική πρόσληψή σου. Υπάρχουν, όμως, τρόποι που μπορείς να απολαύσεις τον μπουφέ χωρίς να καταναλώσεις όλες τις θερμίδες της ημέρας σε μία ώρα.
Απόλαυσέ το: Προσπάθησε να συνδυάσεις κάτι καλό και κάτι κακό. Δηλαδή αν θα φας το κρουασάν σοκολάτας, τότε πρέπει να φας κι ένα γιαούρτι. Επίσης, προσπάθησε να μη γεμίζεις το πιάτο σου, αλλά βάλε μόνο ένα ή δύο πράγματα στο πιάτο σου κάθε φορά. Αν θες να εκμεταλλευτείς τον μπουφέ, πάρε μαζί σου για αργότερα δύο ή τρία φρούτα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ