ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ

Category: Fitness

Αυτές οι δοκιμασίες θα σου δείξουν ποια είναι τα πραγματικά όριά σου και θα σε βοηθήσουν να τα υπερβείς.

Σπριντ 1 Λεπτού

«Ενα λεπτό μπορεί να σου φαίνεται λίγο, αλλά δεν είναι αν βάλεις τα δυνατά σου» λέει ο MacDonald. «Αυτό το τεστ θα δείξει πόσο είσαι διατεθειμένος να πιέσεις τον εαυτό σου. Αν δεν είσαι πτώμα στο τέλος, τότε ήσουν συγκρατημένος». Οδηγίες Ανέβα σε ένα στατικό ποδήλατο και προσπάθησε να κάψεις όσο περισσότερες θερμίδες μπορείς σε 1 λεπτό. Ο μέσος όρος είναι 45. Το ρεκόρ του Gym Jones είναι 89.

Κωπηλατική 2 χλμ.

«Αυτό είναι ένα κλασικό τεστ του Gym Jones» λέει ο MacDonald. «Οταν έχεις βάλει στόχο να κάνεις γυμναστική σε συγκεκριμένο χρόνο, μπορεί να μη δώσεις σημασία στο πόσο σωστά εκτελείς την άσκηση. Σε αυτό το τεστ, όμως, πρέπει να κάνεις 2 χλμ. σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».
Οδηγίες Προγραμμάτισε την απόσταση σε ένα κωπηλατικό όργανο στα 2 χλμ. Προσπάθησε να καλύψεις την απόσταση σε λιγότερο από 7 λεπτά.

10 με Χρόνο

«Αυτό το τεστ σε θέτει αντιμέτωπο με τη ‘‘στιγμή’’ της προπόνησης που είτε υπομένεις είτε τα παρατάς» λέει ο MacDonald. Οδηγίες Πάρε χρονόμετρο και πήγαινε σε ένα διάδρομο. Ρύθμισέ το στο 1 λεπτό και τρέξε 10 μέτρα, κάνοντας διάλειμμα στα δευτερόλεπτα που σου απέμειναν. Στη συνέχεια, τρέξε 20 μέτρα κάνοντας ξανά διάλειμμα. Συνέχισε να προσθέτεις 10 μέτρα μέχρι να μη σου φτάνει το 1 λεπτό. Ο στόχος είναι τα 200 μέτρα.

Η Κόλαση των Burpees

«Δεν χρειάζεσαι γυμναστήριο ούτε εξοπλισμό γι’ αυτό το τεστ» λέει ο MacDonald. «Αυτό που χρειάζεσαι είναι διάθεση να ταλαιπωρήσεις το σώμα σου κι επιθυμία να μάθεις πόσο αντέχεις».
Οδηγίες Μέτρα πόσο χρόνο σου παίρνει να κάνεις 100 burpees, ακουμπώντας τον κορμό σου στο έδαφος κατά τη διάρκεια της κάμψης και πηδώντας στο τέλος κάθε επανάληψης. Προσπάθησε να το κάνεις πιο γρήγορα κάθε φορά που προσπαθείς.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού