Βραδινοσ Δρομεασ

Το αφεντικό θέλει υπερωρίες και ο ήλιος χάνεται. Τίποτε, όμως, δεν πρέπει να επηρεάσει την προπόνησή σου. Τρέξε το βράδυ με ασφάλεια, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
30/10/2017

Πάτα σε Γνώριμο Εδαφος
Η γνωριμία με νέες περιοχές κρύβει περισσότερες παγίδες το βράδυ. Γι’ αυτό προτίμησε περιοχές που ήδη ξέρεις (και έχεις ξανατρέξει), αποφεύγοντας τους πολυσύχναστους δρόμους. Επίσης, εντόπισε τη διαδρομή που θα τρέξεις μέσω google maps και στείλε τη σε κάποιο φίλο σου, σε περίπτωση που συμβεί κάτι. 

Αυτό ψηφίστηκε ως το καλύτερο running παπούτσι του 2017. 

 

Φτιάξε την Εικόνα σου
Προτίμησε ασημί, λευκά, φωσφοριζέ πορτοκαλί ή κίτρινα ανακλαστικά ρούχα, που θα σε κάνουν ορατό στους οδηγούς. Δώσε βάση στην ποιότητα του υλικού κατασκευής και στο κούμπωμα, μιας και το βράδυ που πέφτει η θερμοκρασία θα χρειαστείς κάτι να σε κρατά ζεστό.   

Απόφυγε τις Λακκούβες
Ενας καλός τρόπος για να αποφύγεις τις λακκούβες είναι να κοιτάς λίγα μέτρα μπροστά με ένα φακό κεφαλής. Οσο πιο γρήγορα τρέχεις τόσο πιο μακριά πρέπει να κοιτάς, οπότε άσε το τρέξιμο σε υψηλό ρυθμό για τις πρωινές ώρες και βγάλε τα ακουστικά για να ακούς τι γίνεται γύρω σου.

Παίξε με το Χρόνο σου
Είναι μύθος ότι η προπόνηση κοντά στην ώρα του ύπνου θα τον δυσκολέψει. Μπορεί και να κοιμηθείς καλύτερα, λένε ερευνητές από τη Βραζιλία. Να θυμάσαι, όμως, ότι, αν κάνεις μεγάλες διαδρομές, η επιστροφή θα σου πάρει περισσότερο, επειδή έχεις χάσει δυνάμεις. Σχεδίασε το πρόγραμμά σου αναλόγως.  

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ