Άρθρα ανά σελίδα: 10 | 25 | 50 | 100
Καινοτομίες fitness από τις ΗΠΑ 4/5/2017
Για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση συνολικά, πρέπει να προπονηθείς έξυπνα. Ακολούθησε τις συμβουλές των ειδικών από τον κόσμο του fitness και θα νιώσεις ότι ανακάλυψες την Αμερική και μαζί το σώμα των ονείρων σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Γυμναστήριο του Μέλλοντος 4/5/2017
Αν θέλαμε να φτιάξουμε το τέλειο γυμναστήριο και τα χρήματα δεν μας απασχολούσαν, θα διαλέγαμε αυτόν τον εξοπλισμό. Σε πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα έρθουν αυτές οι καινοτομίες στην Ελλάδα;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πιέσεις Πάγκου με Μπάρα 31/3/2017
Οι περισσότεροι ενοχοποιούν αυτήν την άσκηση για το πιάσιμο και τους τραυματισμούς στην περιοχή των ώμων. Δες πως θα την εκτελέσεις με ασφάλεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πιο fit τύπος στον κόσμο 28/3/2017
Ο κορυφαίος αθλητής των CrossFit Games, Ben Smith, σου αποκαλύπτει μεγάλα μυστικά της προπόνησής του, για να βγουν στο φως XXL μυς που δεν φανταζόσουν ότι έκρυβες μέσα σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ώμοι Schwarzenegger 18/10/2016
Θες να αποκτήσεις τους ογκώδεις και γραμμωμένους ώμους του Εξολοθρευτή; Κάνε αυτές τις ασκήσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Χρυσός Κανόνας της Σκέψης 13/10/2016
Στο κεφάλι κάθε άντρα βρίσκεται μια φωνή που του λέει να τα παρατήσει όταν δυσκολεύεται σε μια προπόνηση. Ο Mark Twight, ιδρυτής του Gym Jones, θα σε βοηθήσει να σπάσεις το φράγμα της σκέψης σου και να σηκώσεις βάρη πέρα από τα όριά σου. Μάθε τον τρόπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δικέφαλοι που Πετάνε 1/8/2016
Οι ειδικοί του fitness δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Τσέκαρε τη μέθοδο προπόνησης, που θα κάνει τα χέρια σου να γραμμώσουν και την αδυναμία να κάνει φτερά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Fit for Fun 1/8/2016
Oσο κι αν σου αρέσει το γυμναστήριο, οι υπερβολικά σκληρές φάτσες μπορεί να γίνουν κουραστικές. Τι θα έκανες, όμως, αν σου λέγαμε ότι μπορείς να γίνεις φέτες για πλάκα;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σώμα για Μάχη 18/5/2016
Αυτές οι τρεις ασκήσεις θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας παλαιστής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ