Το Γυμναστηριο του Μελλοντοσ

Αν θέλαμε να φτιάξουμε το τέλειο γυμναστήριο και τα χρήματα δεν μας απασχολούσαν, θα διαλέγαμε αυτόν τον εξοπλισμό. Σε πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα έρθουν αυτές οι καινοτομίες στην Ελλάδα;
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
4/5/2017

Κρυοσάουνα
Δεν είναι κάτι εντελώς άγνωστο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά δεν θα το βρεις και σε οποιοδήποτε γυμναστήριο. Οι επαγγελματίες αθλητές κάνουν κρύα μπάνια μετά την προπόνηση, για να μειώσουν τη φλεγμονή. Τρία λεπτά στην κρυοσάουνα, όμως, ισοδυναμούν με ένα 20λεπτο κρύο μπάνιο. Επιπλέον, ανεβάζει το ρυθμό που μεταβολίζεις.

VMX Rope Trainer
Αυτό το μηχάνημα εξομοιώνει το τράβηγμα σχοινιού από πάνω, από κάτω ή από τη μέση, βοηθώντας σε να χτίσεις την πλάτη, τα χέρια, τους ώμους και τον κορμό σου. 

Jacob’s Ladder
Αντίθετα με το διάδρομο ή τα στατικά ποδήλατα, όπου ρυθμίζεις την ταχύτητα, την κλίση και την αντίσταση, αυτό το όργανο γυμναστικής ακολουθεί την ταχύτητα που του δίνεις με το σώμα σου.

Trueform Runner
Οι ηλεκτρικοί διάδρομοι σε μαθαίνουν να τρέχεις σε ηλεκτρικούς διαδρόμους. Τα όργανα γυμναστικής της TrueForm, όμως, που λειτουργούν με τη δύναμη του σώματός σου, εξομοιώνουν τη γυμναστική στο φυσικό περιβάλλον.

Keiser Air 300 Squat
Με τα δάχτυλά σου μπορείς γρήγορα να αυξήσεις ή να μειώσεις την αντίσταση. Με αυτό το μηχάνημα θα ανεβάσεις επίπεδο σε απλές ασκήσεις, όπως τα καθίσματα με άλμα, χωρίς να καταπονήσεις τους μυς και τις αρθρώσεις σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ