ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ

Category: Fitness

Αυτές οι τρεις ασκήσεις θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας παλαιστής.

Εκτέλεσε τις παρακάτω ασκήσεις σε κύκλο διάρκειας 5 λεπτών. Αφιέρωσε από 2 λεπτά σε burpees και καθίσματα με μπάρα και 1 λεπτό TRX με γόνατα στο στήθος. Αφού τις ολοκληρώσεις, ξεκουράσου για 2 λεπτά. Επανάλαβε τον κύκλο 4 φορές, 3 φορές την εβδομάδα.

1. Burpees

Στάσου όρθιος και λύγισε τα γόνατα ώστε τα χέρια να ακουμπήσουν στο πάτωμα. Τίναξε τα πόδια προς τα πίσω, για να έρθει το σώμα σε ευθεία γραμμή με τα χέρια τεντωμένα. Κάνε 1 κάμψη, φέρε τα πόδια ξανά στο στήθος κι από εκείνη την θέση εκτέλεσε εκρηκτικά 1 άλμα. Αυτό είναι μια επανάληψη.

2. Καθίσματα με Μπάρα

Στάσου όρθιος και τοποθέτησε μία μπάρα στο μπροστινό μέρος των ώμων. Πιάσε την μπάρα ώστε οι βραχίονες να είναι παράλληλοι με το πάτωμα και τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με το πλάτος των ώμων. Χαμήλωσε το σώμα μέχρι οι μηροί να έρθουν παράλληλα με το πάτωμα. Κάνε παύση κι επίστρεψε στην αρχική θέση.

3. TRX με Γόνατα στο Στήθος

Σε ένα TRX τοποθέτησε τα πόδια σου στις ανάλογες λαβές και βάλε τα χέρια στο πάτωμα. Σήκωσε το σώμα ψηλά, ώστε να έρθει παράλληλα με το πάτωμα. Από εκείνη τη θέση λύγισε τα γόνατα για να τα φέρεις κοντά στο στήθος. Κάνε παύση κι επίστρεψε στην αρχική θέση.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού