Πενταημερη Ξανα

Μάζεψε τους κολλητούς σου και οργάνωσε μια αξέχαστη εκδρομή-περιπέτεια χωρίς λυκειάρχη.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
27/1/2014

Μάζεψε τους κολλητούς σου και οργάνωσε μια αξέχαστη εκδρομή-περιπέτεια χωρίς λυκειάρχη . Κάνε το πράξη με τις συμβουλές του Shannon Stowell, προέδρου του Adventure Travel Trade Association. 

Δώσε την Ιδέα

Στείλε mail στους φίλους σου, τουλάχιστον 6 εβδομάδες πριν από τη μέρα του ταξιδιού, ώστε να έχουν χρόνο για να διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους. Ξεκίνα με μια γενική πρόταση. Καλό, όμως, είναι να δώσεις και κάποιες εναλλακτικές, καθώς έτσι θα δημιουργηθεί κλίμα συνεργασίας. 

Κανόνισε τις Λεπτομέρειες

Πάρε προσφορές από ξενοδοχεία και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Ετσι θα μπορέσεις εύκολα όχι μόνο να σχεδιάσεις το πρόγραμμα της εκδρομής, αλλά να υπολογίσεις και το budget. 

Βρες Ρευστό

Αφού ολοκληρώσεις την έρευνα αγοράς και τους υπολογισμούς, ζήτησε από τους φίλους σου να στείλουν το δικό τους μερίδιο στα βασικά έξοδα, όπως αυτά της διαμονής και της μετακίνησης. Μετά, άνοιξε έναν κοινό λογαριασμό και μάζεψε χρήματα, για να καλύψετε κάποια μικρά αλλά απαραίτητα έξοδα για καύσιμα και μπύρα. 

Πάρε τα Μέτρα σου

Φτιάξε μια λίστα με τα χρήσιμα τηλέφωνα της περιοχής, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, και μοίρασέ τη σε όλους. Επίσης, αν χρειαστεί να χωριστείτε, κανόνισε να βρεθείτε σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο, καθώς η επικοινωνία με τα κινητά -λόγω χαμηλού σήματος- είναι συχνά δύσκολη. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ