Δωματιο Πεντε Αστερων στην τιμη των Τριων

Ο έμπειρος σε ταξιδιωτικά θέματα Antony Melchiorri, παρουσιαστής του τηλεοπτικού σόου Hotel Impossible, σου δείχνει πώς θα εξασφαλίσεις μία υπέροχη διαμονή πριν ακόμη κάνεις κράτηση.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
19/6/2013

Απλωσε Περισσότερο τα Δίχτυα σου 


Σε μελέτη του 2011 από το Cornell, σχεδόν οι μισοί από τους συμμετέχοντες δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν μία ψεύτικη κριτική ξενοδοχείου στο Διαδίκτυο. Δείξε δυσπιστία όσον αφορά τις ύποπτες λεπτομέρειες, όπως το ακριβές ωράριο λειτουργίας της πισίνας. 

 

Μάθε τα από Μέσα 

 

Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τα ξενοδοχεία. Για πληροφορίες ρώτα τους ντόπιους. Πάντως, αν παρατηρήσεις ορισμένα προβλήματα να αναφέρονται συχνά στις κριτικές (όπως προβλήματα καθαριότητας), τηλεφώνησε στο δημαρχείο της περιοχής και ζήτα επίσημη ενημέρωση.

 

Επένδυσε στα Social Media   

 

Μην υποτιμάς τη δύναμη του Facebook και του Twitter. Ζήτα λοιπόν από φίλους και follower πληροφορίες για το ξενοδοχείο που πρόκειται να κάνεις κράτηση. Κάποιοι μπορεί να ξέρουν τι παίζει ακριβώς ή να έχουν προτάσεις για διαφορετικές επιλογές στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

Κάνε Φασίνα   

 

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον έδειξε ότι το 89% των δειγμάτων από επιφάνειες σε δωμάτια ξενοδοχείων ήταν θετικές στο βακτήριο E. coli. Διακόπτες, τηλεκοντρόλ και νιπτήρες είναι τα μέρη με τα περισσότερα μικρόβια. Καθάρισέ τα με απολυμαντικά μαντιλάκια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ