Συμβουλεσ απο τον Copperfield

Μάθε πώς να εξαφανίσεις τη μπυροκοιλιά και διάφορα άλλα, από των μετρ της μαγείας, David Copperfield.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
8/5/2017

1. Την μπυροκοιλιά
Ενα βασικό εργαλείο του μάγου είναι να αποσπά την προσοχή των άλλων, ώστε να περνά απαρατήρητος. Αρα, αν δεν θέλεις να βλέπουν τα παχάκια σου, μαγνήτισε την προσοχή σε κάποιο άλλο σημείο ή ξεκίνα γυμναστική. Ισως κι εσύ πρέπει να επικεντρωθείς αλλού, εκτός από τα nachos.

2. Το παρελθόν
Τι σκεφτόσουν όταν άφηνες χαίτη πριν από αρκετά χρόνια; Δεν πειράζει, σημασία έχει να μη σε ορίζουν τα λάθη σου. Επικεντρώσου σε αυτά που έρχονται και στο τι μπορείς να κάνεις, για να εξελίξεις και να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Πάντα να εκπλήσσεις με κάτι καινούργιο.

3. Το κραγιόν σε πουκάμισο
Ε, δεν χρειάζεσαι μάγο για αυτό. Ρίξε το στο πλυντήριο. Και, για να έχουμε καλό ερώτημα, γιατί λέρωσε το πουκάμισό σου; Ισως ήρθε η στιγμή να της δείξεις πού πρέπει να στοχεύει. Τώρα, αν δεν πρόκειται για το άλλο σου μισό αλλά για τρίτο πρόσωπο, αυτό που πρέπει να «εξαφανίσεις» είναι οι κακές σου συνήθειες.

4. Την παρουσία σου από το πάρτι
Θέλεις να φύγεις από το πάρτι; Ξεγλίστρησε χωρίς δικαιολογίες. Μπορείς να παραμείνεις ινκόγκνιτο, χωρίς να φορέσεις καπαρντίνα και μαύρα γυαλιά, αλλά προσπαθώντας να είσαι αόρατος: δειλά βήματα, συνεσταλμένη συμπεριφορά. Να είσαι σίγουρος πως θα φύγεις αναίμακτα.

5. Χρέος πιστωτικής κάρτας
Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο τέτοιες ημέρες, αλλά αξίζει να δοκιμάσεις. Κόψε όσες κάρτες δεν χρειάζεσαι, αφού τις αποπληρώσεις ή τις ρυθμίσεις. Και, φυσικά, κάνε πιο συνετή χρήση των χρημάτων σου. Το να ξοδεύεις δεν είναι κακό, αρκεί να τα επενδύεις σε πράγματα που αγαπάς πραγματικά. Αυτά αξίζουν.

6. Το ιστορικό αναζήτησης στο Ιντερνετ
Ξέχνα το καλύτερα, ούτε μάγος δεν μπορεί να σε βοηθήσει εδώ. Ο μόνος τρόπος να εξαφανίσεις τα στοιχεία σου είναι να τα πετάξεις όλα και να αποκτήσεις νέα ταυτότητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην ποστάρεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ