Σεμιναριο Wim Hof Method

Η WHM είναι ένα σύστημα ασκήσεων: αναπνοών, έκθεσης στο κρύο και διαλογισμού.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
16/3/2017

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Athens Parkour Academy & ο Αναστάσης Τζανής διοργανώνουν σεμινάριο Wim Him Method (WHM) στην Αθήνα (New World Training Ground, Νέος Κόσμος).

Η WHM είναι ένα σύστημα ασκήσεων: αναπνοών, έκθεσης στο κρύο και διαλογισμού. Σκοπός του συστήματος είναι η αυτογνωσία η οποία μπορεί να επιτευχτεί από όλους εφόσον είναι διατεθειμένοι να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Μέσω των ασκήσεων μπορεί κάποιος να προετοιμαστεί ώστε να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις άγχους, ασθένειας ή αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Ο Wim Hof (εμπνευστής της μεθόδου) έχει το παρατσούκλι “Iceman” και είναι Ολλανδικής καταγωγής. Από νεαρή ηλικία εκθέτοντας τον εαυτό του στο κρύο, κατάφερε να ελέγχει τη θερμοκρασία στο σώμα του και τμήμα του ανοσοποιητικού και αυτονόμου νευρικού του συστήματος. Είναι στο βιβλίο guiness για 20 επιτεύγματα συμπεριλαμβανόμενων: μαραθωνίων στο Β. Πόλο και σε έρημο χωρίς να αλλάξει το επίπεδο θερμοκρασίας του σώματος του και ορειβασίας στο Έβερεστ φορώντας μόνο βερμούδα. Δημιούργησε το σύστημα WHM πιστεύοντας πως όλοι είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν οτι και αυτός. 

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα της μεθόδου εδώ.

Ο Αναστάσης εργάζεται ως κλινικός διατροφολόγος και δάσκαλος yoga στο Λονδίνο, ενώ ταυτόχρονα είναι και WHM Instructor, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο για θεραπευτικούς λόγους. Έδειξε ενδιαφέρον και ξεκίνησε με το σύστημα WHM όταν συνειδητοποίησε πως ενώ ο έλεγχος της θερμοκρασίας του σώματος είναι κάτι που παραδοσιακά ασκούσαν όσοι εξασκούνται στη yoga, δεν το είχε δοκιμάσει ποτέ. 

Περισσότερα για τον Αναστάση και τη δουλειά του εδώ.

Τιμή συμμετοχής: €40

Για δηλώσεις συμμετοχής:
athpkclasses@gmail.com
atzanis@gmail.com
και τηλεφωνικά στο 6979148277

Οι συμμετοχές θα προπληρώνονται καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο:
Η άφιξη 15 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική. Άτομα που θα έρθουν αργοπορημένα δε θα γίνουν δεκτά αφού αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία όσων είναι ήδη παρόν.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τους:
yoga mat
ζεστά ρούχα
μαγιό
σανδάλια/σαγιονάρες
πετσέτα μπάνιου

Facebook Event

Αν αντιμετωπίζετε κάποια ασθένεια ή έχετε ερωτήσεις επικοινωνήστε με τον Αναστάση στο: atzanis@gmail.com

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ