Πρωτοποριακη Πλατφορμα Εκγυμνασησ με τη Βαρυτητα

Η Matrix σε συνεργασία με τον Johnny G αναπτύσσει Πρωτοποριακή Πλατφόρμα Εκγύμνασης με την αξιοποίηση της βαρύτητας και του χώρου κάτω από το δάπεδο.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
2/12/2016

H  Matrix Fitness συνεργάστηκε με τον Johnny G, τον εφευρέτη του Spinning®, με απώτερο στόχο την δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας εκγύμνασης υπό κλίση με την ονομασία In-Trinity®. Η επαναστατική αυτή πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί βάσει της ιδέας του negative space, με την βοήθεια του οποίου δημιουργεί την μοναδική ευκαιρία κίνησης πέρα του δαπέδου. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να επεκτείνουν το εύρος των κινήσεων σε σχέση με αυτές βάσει των παραδοσιακών ασκήσεων εδάφους.

"Το In-Trinity χρησιμοποιεί την βαρύτητα και το negative space ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να γυμναστούν πιο εντατικά κατά τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί" δήλωσε η Becky Jalbert, παγκόσμια product manager - personal and group training στην εταιρεία Johnson Health Tech, αντιπρόσωπο του In-Trinity. "Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της πλατφόρμας έχει γίνει βάσει παραδοσιακών πρακτικών, όπως Yoga και πολεμικές τέχνες".   

"Το In-Trinity θα συμβάλλει στην ανανέωση των παραδοσιακών μορφών άσκησης που προσφέρουν τα γυμναστήρια, καθώς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα παροχής μιας μοναδικής παραλλαγής υφισταμένων προγραμμάτων Yoga και πολεμικών τεχνών".

Το In-Trinity είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της προπόνησης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση. Επεκτείνοντας το μήκος της σανίδας, η βάση παρέχει σταθερότητα ώστε οι χρήστες να μπορούν να εμβαθύνουν και να ανακαλύψουν νέες κινήσεις. Οι ιμάντες προσφέρουν αντίσταση και σταθερότητα και επιτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει πιο δύσκολο και απαιτητικό ασκησιολόγιο. Η σανίδα σε σχήμα κλεψύδρας σας παρέχει αρμονική αλλαγή μεταξύ των ασκήσεων που εκτελούνται σε διαφορετικές κλίσεις. Το In-Trinity βοηθάει στην ισορροπία και βελτιώνει τον συντονισμό και τον χρόνο αντίδρασης. Το στρώμα αφαιρείται εύκολα ώστε να καθαρίζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καινοτομικό Johnny G In-Trinity Board από την Matrix μπες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ