Ξεμπερδεψε (απο) Νωρισ

Τσέκαρε το σχέδιο άμεσης δράσης και βγες ασπροπρόσωπος στα πρώτα 3’ κάθε περίστασης.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
9/1/2017

Έρχεται Πρώτη Φορά Σπίτι σου
Για αρχή, πρόσφερέ της ένα ποτό. «Αυτό θα τη χαλαρώσει» κρίνει η Laura Berman, ειδική σε θέματα σχέσεων. Όσον αφορά την ξενάγηση, πρέπει να είναι σύντομη, χωρίς πονηρές παύσεις στην κρεβατοκάμαρα.

Ψάχνεις Καινούργια Στέγη
Δεν αρκεί μόνο η μαγευτική θέα από το μπαλκόνι. «Το σπίτι πρέπει σίγουρα να έχει διπλά τζάμια, σύγχρονα κουφώματα και φρεσκοβαμμένες πόρτες, με σχετικά καινούργιους μηχανισμούς» σε ενημερώνει ο John Ternullo, ειδικός σε θέματα real estate.

Συμμετέχεις σε Brainstorming
Yπενθύμισε σε όλους τα δεδομένα του πρότζεκτ. Aυτό θα λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι ως προς τη δημιουργικότητά σας. Πλησιάζει το μεσημεριανό; Κάνε την έκπληξη μοιράζοντας το μενού του κοντινού εστιατορίου. Τέτοιες κινήσεις γεννούν τις out of the box ιδέες.

Εμφανίζεσαι σε μια Γιορτή
Φρόντισε να είσαι χαμογελαστός, ακόμα κι αν νιώθεις αμήχανα. Αφού λοιπόν συστηθείς, πες κάτι που να ταιριάζει στην περίσταση. «Αν ο πάγος δεν σπάσει, κάνε μια ερώτηση ανοιχτού τύπου» θεωρεί ο Nicholas Boothman, ειδικός σε θέματα επικοινωνίας.

Αγοράζεις Μεταχειρισμένο Αμάξι
Ανοιξε το καπό κι έλεγξε τα μέταλλα, στα οποία στηρίζεται ο κινητήρας. Στη συνέχεια, βγάλε τη ρεζέρβα και κοίτα με προσοχή το ντεπόζιτο. Σε περίπτωση που εντοπίσεις μεγάλες φθορές σημαίνει ότι το όχημα έχει πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ