Λιμνη Δοξα Σαββατο 8 Ιουλιου Sprint Triathlon 2017

Μια συναρπαστική -πράσινη- αθλητική συνάντηση αλλά και η απόλυτη τριαθλητική εκδρομή για την οικογένεια ή την παρέα.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
26/6/2017

Για έκτη συνεχή χρονιά φέτος, η Transition Sports byPharmacy 295, σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων, διοργανώνει έναν αγώνα, που πλέον έχει γίνει super επιτυχημένος θεσμός, στο ‘καρτποσταλικό’ φόντο της Λίμνης Δόξα στην Ορεινή Κορινθία. 

Μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, σε υψόμετρο περίπου 900 μέτρα ανάμεσα στη Ζήρεια και τον Χελμό, η μαγευτική τοποθεσία της λίμνης που περιβάλλεται από βουνά πνιγμένα στα έλατα θα φιλοξενήσει ένα ακόμα Sprint απόστασης τρίαθλο, απογειώνοντας έτσι την έννοια του outdoor sport. Πρόκειται για ένα τόσο ξεχωριστό αθλητικό event, όχι μόνο για το συγκλονιστικό φυσικό του περιβάλλον και τις εξαιρετικά ‘φιλικές’ αγωνιστικές συνθήκες, αλλά και γιατί εύκολα συνδυάζεται με μια σαββατοκυριακάτικη απόδραση με την οικογένεια ή φίλους, είτε έρθεις ως θεατής είτε ως συμμετέχοντας. Η ώρα της εκκίνησης του αγώνα, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, θα σε γλυτώσει απ’ τη μεσημεριανή ζέστη του Ιούλη και σου παρέχει επίσης τη δυνατότητα να το κάνεις αν θέλεις σαν μονοήμερη εκδρομή. Οι εγγραφές για τον αγώνα κλείνουν την Κυριακή 2 Ιουλίου. 

Κάνε εγγραφή εδώ.

Σημειώνουμε ότι στα ομαδικά έχουν προστεθεί δύο επιπλέον κατηγορίες με χωριστές βραβεύσεις:
α) business and pleasure (εταιρικό) και
β) family (οικογενειακό). 

Μπορείς έτσι, είτε με συναδέλφους, είτε με άλλα μέλη της οικογένειάς σου να μοιραστείς τα αθλήματα και να συμμετάσχεις. Στα δε ατομικά, έχει προστεθεί η νέα κατηγορία: ‘Τhe Rookie’ για όσους δοκιμάζουν το τρίαθλο για πρώτη φορά σε αγώνα. Όσο για τα επιμέρους του αγώνα, το τρέξιμο και το ποδήλατο περιμετρικά της λίμνης είναι σε άσφαλτο και σε φλατ έδαφος, ο δε αγώνας θα είναι non-draft και κλειστή από οχήματα κυκλοφορίας.

*Το τρέξιμο θα έχει γύρω στα 100 με 200 μέτρα χώμα βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής μέχρι την άσφαλτο.

Τέλος, η επιτυχημένη παραγωγός του Best Radio 93,6 Μαρία Παπιδάκη θα είναι και εκεί, με super μουσικές επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του event που θα σου ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Για όλους ο αγώνας αυτός αποτελεί εμπειρία μοναδική, από τον αρχάριο μέχρι και τον πιο έμπειρο τριαθλητή, τόσο σε ατομικές όσο και ομαδικές κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ