Άρθρα ανά σελίδα: 10 | 25 | 50 | 100
Φύγε από το γραφείο 14/12/2017
Εργασιομανείς ανά τον κόσμο, ακούστε: απομακρυνθείτε λίγο από το γραφείο για καλύτερη παραγωγικότητα και διάθεση - τα αφεντικά θα σας ευχαριστούν!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Keep Working 21/10/2016
Ο Lewis Howes, συγγραφέας του the School of Greatness, σου δείχνει πώς δεν θα αφήσεις το κίνητρο σου να σκουριάσει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι Θεωρίες της Εξέλιξης 21/10/2016
Οι τύποι που παίρνουν συχνότερα προαγωγή από σένα δεν είναι καλύτεροι. Απλώς, ξέρουν πώς να πουλάνε τον εαυτό τους. Κλέψε τα μυστικά τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Meeting Point 21/11/2013
Κέρδισε στις εταιρικές συσκέψεις πολύ περισσότερα από τη θέση δίπλα στον γενικό, τον ζεστό γαλλικό και τα κουλουράκια κανέλας. Μάθε τον τρόπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μείνε Συγκεντρωμένος στο Γραφείο 13/6/2013
Ανέβασε την παραγωγικότητά σου με τις συμβουλές των Adam Gazzaley, καθηγητή νευροεπιστημών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, και Joe Ferrari, καθηγητή στο πανεπιστήμιο DePaul και συγγραφέα του Still Procrastinating?
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχεδίασε, εκτέλεσε και κάνε την τέλεια κοπάνα. 21/5/2013
Το 32% των εργαζομένων έκανε κοπάνα, σύμφωνα με έρευνα του 2009 από το CareerBuilder. Aκούστηκε μέχρι και το «Χτύπησα κατά λάθος μία καλόγρια με τη μηχανή μου». Αυτός βρίσκεται ήδη στο ταμείο ανεργίας, δεν πιστεύω να θέλεις να τον ακολουθήσεις;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βάλε μπρος την Eκτη Αίσθησή σου 11/3/2013
Ο Warren Buffett άρχισε να επενδύει στο χρηματιστήριο όταν ήταν 11 χρόνων. Από τότε έχει γίνει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Πώς το κατάφερε; Διαλέγοντας τις σωστές μετοχές τη σωστή στιγμή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εσύ Α.Ε. 31/12/2009
Ηρθε η ώρα να επενδύσεις στο πιο hot προϊόν στην αγορά -εσένα- και να δρέψεις τους καρπούς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μείνε στην Κορυφή 12/5/2007
Μετά από σκληρή δουλειά κατάφερες επιτέλους να χαρείς την επιτυχία της πρώτης μεγάλης προαγωγής σου. Ακολούθησε τις συμβουλές του ΜΗ και δικαίωσε την προαγωγή σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποιος Είναι τo Αφεντικό; 13/12/2010
Είσαι καινούργιος στο γραφείο; Μην ψαρώνεις. Γίνε απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού με τις πιο σύγχρονες κι ανατρεπτικές συμβουλές κι αναρριχήσου γρήγορα στην ιεραρχία της δουλειάς σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη τύπων 11/2/2010
Μην αφήσεις την κακή κατάσταση της οικονομίας να σε κρατήσει πίσω. Χρησιμοποίησε τα έξι μυστικά μας για να σκοράρεις στη δουλειά των ονείρων σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βάλε κι άλλα μηδενικά 2/1/2010
Η αρχική διαπραγμάτευση του μισθού είναι το α και το ω των οικονομικών σου. Τα tips του ΜΗ θα προσθέσουν μηδενικά στις ετήσιες απολαβές σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταμόρφωση μετ' εμποδίων 27/10/2009
Για να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να επιβιώσεις στη δουλειά σου πρέπει να είσαι ευέλικτος στις κινήσεις που θα κάνεις. Ο Chris Majer, ειδικός σε θέματα καριέρας, σου δείχνει πώς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σοβαρός στο Γραφείο 22/9/2009
Αν πεις στο αφεντικό σου «πάρε με στα σοβαρά», θα βάλει τα γέλια. Πες το με άλλα λόγια και άλλη στάση - και τότε θα γελάς εσύ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βάλε τις φωνές 27/7/2009
Θέλεις να δείξεις έξυπνος και δραστήριος στο καινούργιο σου αφεντικό, ασχέτως του αν είσαι ή όχι; Μίλα δυνατά, καθαρά και γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεστ Εξυπνάδας 30/6/2009
Φτου σου, αγόρι μου. Τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού έχουν εφεύρει νέο τρόπο για να δουν τι σόι εργαζόμενος είσαι εσύ: τα τεστ προσωπικότητας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρρώστια στο Γραφείο 9/6/2009
Αφεντικό, πάντα πιστεύαμε ότι η δουλειά βλάπτει σοβαρά την υγεία, αλλά χρειαζόταν κι επιστημονική έρευνα για να το εμπεδώσουμε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ετοίμασε το Σκονάκι 27/5/2009
Η ετήσια αξιολόγηση απόδοσης στην εταιρεία δεν διαφέρει πολύ από τον έλεγχο που έπαιρνες στο σχολείο. Η ίδια αγωνία και η ίδια ταπείνωση σε περιμένει στην περίπτωση που οι βαθμοί χτυπήσουν πάτο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνία Ωρα Μηδέν 16/3/2009
Είναι διευθυντής επικοινωνίας στην ΤΙΜ, εταιρεία με αντικείμενο την (τηλε) επικοινωνία, άρα για τον Γιώργο Τσαπρούνη αυτό που πολλοί από εμάς αποζητούμε σε κάθε τομέα της ζωής είναι η ίδια του η ζωή. Ο Θάνος Λάμπρου του αποσπά τα μυστικά, που θα σε κάνουν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24 ώρες μετά 21/1/2009
Μια απόλυση δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου. Αν αξιοποιήσεις σωστά το πρώτο 24ωρο, μπορεί και να είναι η αρχή για την ανέλιξη σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H ώρα η καλή 20/10/2008
Θέλεις να κάνεις την ημέρα σου πιο παραγωγική; Αρχισε να προσέχεις το ρολόι του σώματός σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο χαμένος τα παίρνει όλα 25/9/2008
Δεν χρειάζεται να είσαι αλάνθαστος στο γραφείο για να πας μπροστά. Αρκεί να εκμεταλλεύεσαι κάθε αναποδιά. Μάθε τον τρόπο να το κάνεις σωστά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανέβα επίπεδο 6/9/2008
Ποιος έχει την πραγματική εξουσία στο χώρο εργασίας; Οι άνθρωποι που ελέγχουν την πρόσβαση σε αυτήν. Βρες πώς να την κατευθύνεις υπέρ σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Μεταμόρφωση 2/7/2008
Για να πετύχεις στην καριέρα σου θα χρειαστεί να κάνεις όχι μία, αλλά τέσσερις σημαντικές μεταμορφώσεις, οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην κορυφή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάρε πλεονέκτημα 20/5/2008
Είσαι ο ιδανικος υποψήφιος για τη θέση. Τα πας περιφημα στη συνεντευξη, μέχρι που ακούς την ερώτηση: «Ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σου;». Τέσσερις τρόποι να απαντήσεις χωρις να κολλήσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάθε τον τρόπο 14/5/2008
Ο Charlie Walk, διευθυντής της Epic Records, κέρδισε το καλoσχεδιασμένο γραφείο του ύστερα από σκληρή δουλειά. Μετάτρεψε και το δικό σου γραφείο σε πανίσχυρο κέντρο αποφάσεων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλείψε σαν επαγγελματίας 7/3/2008
Το αφεντικό σου δεν έχει μόνο αδυναμία στις γραβάτες. Για να του κάνεις εντύπωση και να κερδίσεις μερικούς πόντους παραπάνω, μάθε ότι το γλείψιμο δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέρνα σε άλλο επίπεδο 22/2/2008
Ενα καλό βιογραφικό δεν εξασφαλίζει πάντοτε μία μεγάλη καριέρα. Πέρα από τα πτυχία που μπορείς να προσθέσεις στον τοίχο σου, ακολούθησε 5 απλά tips που θα απογειώσουν την καριέρα σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέρδισε τη μάχη του air-condition 4/2/2008
Τα κρύα περάσαν, το μεσημέρι ο ήλιος καίει τα παράθυρα, αλλά ο θερμοστάτης στο γραφείο δείχνει κόκκινο. Βρες τη σωστή θερμοκρασία κι ανέβασε την αποδοτικότητά σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πιάσε την κορυφή 24/1/2008
Εχεις καταλάβει ότι η ανάβαση στην ιεραρχία δεν είναι απλό πράγμα και χρειάζεται περισσότερα εφόδια από αυτά που πίστευες μέχρι τώρα. Ορίστε πού να τα βρεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πες το με Τρόπο 14/12/2007
Πέντε συμβουλές για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του αφεντικού -κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας- μια για πάντα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Σωστή Επιλογή 27/8/2007
Ο τρόπος που γράφεις είναι κι αυτός με τον οποίο σκέφτεσαι. Μάθε πώς να αναλύεις την προσωπικότητα των συναδέλφων σου από την επιλογή του στυλό τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Scary Movie 28/6/2007
Σύμφωνοι. Κάποια πράγματα φαίνονται τρομακτικά. Δεν είναι όμως. Ξεπέρασε μερικούς από τους πιο χαζούς φόβους σου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καριέρα ή Σόλο 9/4/2007
Αν έχεις βαρεθεί τη δουλειά σου, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
The Negotiator 5/4/2007
Η σωστή διαπραγμάτευση έχει έναν κανόνα: πρέπει κι οι δύο πλευρές να κερδίζουν. Εχε αυτό στο μυαλό σου πριν αρχίσεις το παζάρι κι όλα θα πάνε καλά. Για να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και βγάλε ξίγκι από τις μύγες της απέναν
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ