Η διοργανωση Multisports γιορταζει 10 χρονια

Με την έναρξη της αθλητικής χρονιάς ‘προ των πυλών’, η Transition Sports by Pharmacy 295 σε ενημερώνει για το φετινό της, αγωνιστικό πρόγραμμα.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
14/3/2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2017

Με την έναρξη της αθλητικής χρονιάς ‘προ των πυλών’, η Transition Sports by Pharmacy 295 ενημερώνει τους φίλους των Μultisports, για το φετινό της, αγωνιστικό πρόγραμμα:

1. 9/4 Sprint Tρίαθλο στον Σχινιά
2. 10/6 Full Moon Aquathlon στον Σχινιά και παιδικός αγώνας
3. 8/7 Τρίαθλο στη Λίμνη Δόξα
4. 1/10 Marathon Bay Crossing στον Σχινιά και παιδικός αγώνας
5. 21-22/10 Crazy Tri-Weekend στον Σχινιά

Οι εγγραφές για τους 4 πρώτους παραπάνω αγώνες είναι ήδη ανοιχτές! 

Μπες εδώ και δήλωσε συμμετοχή!

Με την ‘παρουσία’ στον πολυαγαπημένο Σχινιά να μετράει πλέον 35 ολόκληρα χρόνια και τη δραστηριοποίησή στη διοργάνωση Multisports να κλείνει φέτος τα 10 επιτυχημένα χρόνια, η Transition Sports by Pharmacy 295 γιορτάζει!

Μια δεκαετία συναρπαστικών αγώνων, που διοργανώνει κάθε φορά με αγάπη για τον αθλητισμό στη φύση, με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στην όλο και μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια. Με έμφαση στην ασφάλεια της κάθε συνάντησης, και πάντα ταγμένοι, στο να προσφέρουν τις πιο μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις, σε όσους συμμετέχουν!

Και επειδή, οι μεγάλες συγκινήσεις, γίνονται ακόμα μεγαλύτερες όταν… πάνε πακέτο, δημιουργήθηκε το:

Transitionsports by Pharmacy 295 Series 2017:
9/4 Sprint Triathlon
10/6 Full Moon Aquathlon
1/10 Marathon Bay Crossing
@Schinias

Η συμμετοχή στο ‘πακέτο’ αυτό των τριών παραπάνω αγώνων (από τους πέντε συνολικά που διοργανώνονται φέτος), θα χαρίσει ένα SUPER δώρο, στον τυχερό ή τη τυχερή της μεγάλης κλήρωσης, που θα γίνει ενόψει της επετειακής αυτής χρονιάς, με το κλείσιμό της!

Κάνε λοιπόν τώρα την εγγραφή σου στους 3 αυτούς αγώνες μαζί και μπες στην κλήρωση που μπορεί να σου χαρίσει την πιο απίστευτη έκπληξη!

*η κλήρωση θα περιλαμβάνει συμμετοχές μόνο σε ατομικά αγωνίσματα.

Μείνε συντονισμένος, για τα επόμενα νέα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ