Το σπιτι τησ πρωτεϊνησ

Το Protein House είναι ένας ξεχωριστός χώρος, μια πρωτότυπη ιδέα, ιδανικό στέκι για όσους ασχολούνται με την γυμναστική και την διατροφή.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
18/12/2017

Βρίσκεται στον πιο κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, στην Ελ.Βενιζέλου 71. Περνώντας απ’ έξω, σε ξενίζει...Ψηλοί πάγκοι, σκαμπό. Δύο άσχετες βιτρίνες. Αναρωτιέσαι αν είναι καφέ, ζαχαροπλαστείο ή μαγαζί με συμπληρώματα και συναφή για αθλητές. Ανεβαίνεις το σκαλί.. μπαίνεις. Μοναδικό στυλ, ανοιχτόχρωμο ξύλο, μαύρος γρανίτης, χαρακτηριστικές ταπετσαρίες, κρεμαστά στοιχεία απ’ την οροφή. Όλα αποπνέουν κίνηση, δυναμική, θετική ενέργεια. Αριστερά σου, λογής, λογής σκευάσματα και επιλεγμένα συμπληρώματα, προερχόμενα από Αμερική, Καναδά, Ισπανία και Αγγλία, μαζί με αξεσουάρ και ρουχισμό της Gorilla wear.

Στο κέντρο του χώρου, ένα ιδιόμορφο κατασκεύασμα reception, ταμείο, εκθετήριο, μίνι μπαρ με σκαμπό. Δεξιά σου, βιτρίνες, μπουφές, μπαρ. Κρύα πιάτα, σαλάτες, χειροποίητα πρωτεϊνούχα γλυκίσματα χωρίς ζάχαρη, απίστευτο soft παγωτό (με πρωτεΐνη, μηδενικά λιπαρά και ζάχαρη), ροφήματα και smoothies, που μπορείς να κάτσεις και ν’ απολαύσεις εκεί, ή να τα πάρεις μαζί σου. Αν επιθυμείς μπορείς να παραγγείλεις κάποιο πιάτο της ώρας, απ’ τον κατάλογο ή να το κάνεις στα μέτρα σου. Θερμιδομετρημένες λύσεις, ιδανικές για δίαιτες. Όλα φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, χωρίς τρανς λιπαρά, ούτε πρόσθετο αλάτι ή ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά, με πολύ αγάπη, μεράκι και φαντασία. Και βέβαια, όλα ενισχυμένα με πρωτεΐνες! Από έναν καφέ espresso, μέχρι μια τούρτα κατά παραγγελία. Και μην ξεχνάμε τις Vegan επιλογές, για το Vegan κοινό. Και φυσικά με απλόχερες συμβουλές και προτάσεις για άσκηση, διατροφή, ώστε να πετύχεις τον στόχο σου γρηγορότερα.

Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα έως και Παρασκευή, συνεχόμενο 09.00-21.00, Σάββατο 10.00-15.00. Ζεστά πιάτα και υπηρεσία delivery από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09.00-17.00. 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ