Το καλυτερο ενεργειακο ποτο για να σε κρατησει δραστηριο ολη μερα

Taff, ο αόρατος σύντροφός σου.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
6/10/2016

Αν ο καφές ή τα υπόλοιπα ροφήματα με καφεΐνη δεν λειτουργούν πλέον στον οργανισμό σου, δοκίμασε κάτι άλλο. Το νέο ενεργειακό ποτό Taff ήρθε για να σου προσφέρει τη σωστή δόση ενέργειας που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

Περιέχει συστατικά που ενισχύουν την εγκεφαλική δραστηριότητα. Η δράση του μπορεί αν σε βοηθήσει στην προπόνηση, αφού τα συστατικά του ενισχύουν τη φυσική δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος.

Το Taff λειτουργεί άριστα ως υποκατάστατο του καφέ ή του τσαγιού, επειδή περιέχει καφεΐνη - σε σωστές δόσεις, χωρίς τις περιττές θερμίδες ενός latte. Η ποσότητα καφεΐνης που περιέχει διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνει την υπνηλία και ενισχύει τη συγκέντρωση και την προσοχή.

Η συνετή κατανάλωση του ενεργειακού ποτού Taff στη διάρκεια της ημέρας αναζωογονεί το σώμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι ένα φλιτζάνι καφέ. Η μέτρια κατανάλωση βελτιώνει τη συγκέντρωση και την απόκριση του σώματος κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης, κούρασης και άγχους, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη διάθεση και τον τόνο.

Το Men's Health Οκτωβρίου που κυκλοφορεί σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το νέο ενεργειακό ποτό Taff. Απλά αγόρασε το νέο τεύχος και θα αποκτήσεις μαζί δώρο και δύο κουτάκια Taff των 250 ml το καθένα!

Τι να προσέξεις: 

> Μην το συνδυάσεις με αλκοόλ (κοινό λάθος).

> Αν είσαι διαβητικός ή πάσχεις από κάποια πάθηση σχετική με καρδιαγγειακές νόσους, απόφυγέ το.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ