Το «αλφαβητο» τησ πνευματικησ και σωματικησ υγειασ

Μάθε τα πάντα για τις Βιταμίνες A, B, E.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
12/4/2017

Οι βιταμίνες δεν συντίθενται από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να πρέπει να τις λαμβάνουμε από τα τρόφιμα, τα οποία τις εμπεριέχουν σε μικρές ποσότητες. Αν κάποιος λαμβάνει καθημερινά βιταμίνες τότε ο οργανισμός του έχει μεγαλύτερες δεξιότητες στην ρύθμιση του μεταβολισμού και στην μετατροπή των λιπών σε ενέργεια. Ιδιαιτέρως τα παιδιά προκειμένου να έχουν μία σωστή ανάπτυξη πρέπει να λαμβάνουν απο μικρή ηλικία όλες τις βιταμίνες. 

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τις ευεργετικές ιδιότητες στην βιταμίνη Α, βιταμίνη b και βιταμίνη Ε.

Βιταμίνη Β: Ο ρόλος των συμπλεγμάτων της


Η βιταμίνη Β αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 8 βιταμινών, οι οποίες όλες ανεξαιρέτως προσφέρουν ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό, μεταξύ των οποίων είναι η μετατροπή του φαγητού σε ενέργεια έως και η θωράκιση του ανοσοποιητικού από διάφορες ασθένειες.

Β12 – Δρα ενάντια στην αναιμία, τη δυσκοιλιότητα, την κατάθλιψη. Ενδείξεις από τις οποίες προκύπτει ότι δεν λαμβάνεις αρκετή Β12 είναι κυρίως η υπερβολική κούραση.
Β6 – Θεωρείται απαραίτητη για τον μεταβολισμό της ενέργειας και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ενδείξεις από τις οποίες προκύπτει η έλλειψή της είναι η αναιμία, τα σκασμένα χείλη.
Β2 – Είναι σημαντική για τη σωστή παραγωγή κυττάρων
Β9 – Είναι το γνωστό σε όλους φολικό οξύ, που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Αν ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σου συστήσει την βιταμίνη Β, μπορείς να αποκτήσεις με ένα κλικ την Lamberts BIOTIN, ένα επωφελές συμπλήρωμα διατροφής.

Βιταμίνη Ε: Για την καταστροφή των ελεύθερων ριζών


Η βιταμίνη Ε είναι στην ουσία μία λιποδιαλυτική βιταμίνη, η οποία δρα σαν ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, προκαλώντας την καταστροφή των ελεύθερων ριζών και προστατεύοντας τα κύτταρα. Μερικές από τις ιδιότητές της είναι:
Αντιοξειδωτική, εναντιώνεται στο στρες
Προστατεύει την επιδερμίδα
Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στην ουροδόχο κύστη
Βοηθάει τον οργανισμό να παράγει ερυθρά αιμοσφαίρια
Επίλεξε ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα της Power Health για την αναπαραγωγή και το δέρμα.

Βιταμίνη Α: Για ένα υπέροχο δέρμα


Η βιταμίνη Α είναι ένα ενεργό συστατικό που προσφέρει άμεση βελτίωση στην υφή και την όψη της επιδερμίδας. Είναι ένα όπλο ενάντια στην αντιγήρανση που πρέπει να γεμίσεις τον οργανισμό σου. Με το συμπλήρωμα διατροφής VITAMIN A (ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α) HEALTH AID που θα βρείς εδώ έχεις κάνει το σημαντικότερο βήμα ώστε να καταστήσεις τον οργανισμό σου έτοιμο να αντιμετωπίσει όλες τις αναπνευστικές μολύνσεις, με μία ορατά βελτιωμένη επιδερμίδα.

Για να δεις όλα τα brands από τα συμπλέγματα βιταμινών μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Διατροφολογικής και ξεκίνα τις αγορές σου, με προνόμια και προσφορές. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ