Προστατευσε τα tattoo σου απο τον ηλιο

Το Carroten βρέθηκε στα γυρίσματα του καινούργιου βίντεο κλιπ του Αναστάσιου Ράμμου.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
30/6/2016

Έχοντας ταυτίσει το όνομα του με το hit του καλοκαιριού, το Carroten έδωσε το δικό δυναμικό παρών με το Carroten Tattoo Protection Oil στο video clip του νέου single του ανερχόμενου Αναστάσιου Ράμμου, του νέου καλλιτέχνη αποκάλυψη της Panik Records, το «Ολα Στιγμές» (Φάλαινες), του οποίου την μουσική υπογράφει ο ίδιος ενώ τους στίχους η Ράνια Ευγιώ. 

Τα γυρίσματα του video clip του single πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Συλβέστρου στη Βούλα στο Casablanca Bay. Kαλοκαιρινή διάθεση, όμορφα τοπία, μουσική, διασκέδαση, ερωτικά πειράγματα κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip έχοντας πάντα μαζί το απόλυτο must του καλοκαιριού το Carroten Tattoo Protection Oil το οποίο διαδραματίζει και αυτό ρόλο μέσα στην ιστορία μια και οι στιγμές του καλοκαιριού ενώνουν τους ανθρώπους. 

Το Carroten Tattoo Protection Oil είναι το λάδι προστασίας που δημιούργησε το Carroten,το αγαπημένο αντηλιακό του Έλληνα, ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας με τατουάζ. Ο συνδυασμός αντιηλιακών φίλτρων και περιποιητικών παραγόντων του Tattoo Protection Oil, προφυλάσσει αποτελεσματικά την περιοχή του τατουάζ, παρέχοντας ταυτόχρονα συνολική φροντίδα στο δέρμα. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ