Κανε το "κλικ" στη ζωη σου

Κάποια στιγμή στη ζωή ενός άνδρα, γίνεται το «κλικ». Συνειδητοποιεί ότι το «αρκετά καλό» δεν είναι πλέον αρκετό.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
20/6/2017

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή ενός άντρα, που απλά κάτι κάνει "κλικ", και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αλλάξει/βελτιώσει κάτι πάνω του ή στις συνήθειές του. Συνήθως αυτές οι στιγμές έρχονται κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσης, αλλά όχι απαραίτητα. Οι στιγμές του «κλικ» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της πορείας ωρίμανσης ενός άνδρα. Συνδέονται με αλλαγές συμπεριφοράς, συνηθειών και προτιμήσεων. 

Μπορεί για παράδειγμα, μια μέρα, καθώς κάνεις την συνηθισμένη σου προπόνηση στο γυμναστήριο, να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που κάνεις δεν είναι αρκετό για να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις. Τότε γίνεται το "κλικ". Τότε αποφασίζεις ότι θες το κάτι παραπάνω, ότι πρέπει να αλλάξεις μια συνήθεια σου για να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το παραπάνω μπορεί να είναι οτιδήποτε, από έναν personal trainer, ένα διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης, ένα app, μέχρι και ο εξοπλισμός και τα ρούχα που χρησιμοποιείς. Το τι θα είναι, δεν έχει και τόση σημασία, όσο το γεγονός ότι συνειδητοποίησες ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι, και θα το κάνεις. 

Μπορεί ας πούμε, το "κλικ" να γίνει όταν ήσουν στο σπίτι των γονιών σου, 27 χρονών, και ξαφνικά, με μια έμπνευση της στιγμής, να αποφασίζεις ότι πρέπει να μετακομίσεις από εκεί αμέσως, και να εγκατασταθείς σε ένα καινούριο σπίτι, που θα είναι μόνο δικό σου. 

Μπορεί, ένα πρωί που κάνεις το καθημερινό σου ξύρισμα, και κλασικά, κόβεσαι λίγο κάτω απ' το πηγούνι, επειδή σε εκείνο το σημείο οι τρίχες είναι τραχιές, να συνειδητοποιείς ότι φτάνει πια, πρέπει να πάρεις ένα καινούριο και πραγματικά καλό ξυραφάκι. Ξαφνικά π.χ. νοιώθεις ότι το να σου κουρεύει τα μαλλιά ο συγκάτοικος, ή το να κόβεσαι μονίμως με το ξυραφάκι μιας χρήσης, δεν είναι αρκετά καλό για σένα πια. Η απάντηση βρίσκεται στο MACH 3 Turbo της Gillette. 

Χάρη στην ακρίβεια που παρέχει το MACH 3 Turbo της Gillette, μπορείς να έχεις την αίσθηση της καινούριας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης (μέχρι και για 10 ξυρίσματα) και να κάνεις το επόμενο βήμα: από το «καλό» στο εξαιρετικό. Το MACH3 Turbo είναι καλύτερο από ένα καινούριο ξυραφάκι μιας χρήσης, μέχρι και το 10ο ξύρισμα. Διαθέτει:
-Tις πιο κοφτερές λεπίδες της Gillette, που μαζί με την προηγμένη επικάλυψη Thin Uniform Telomer (TUT) προσφέρουν ένα πιο άνετο ξύρισμα.
-Eιδική προστασία για την επιδερμίδα, χάρη σε 10 μαλακά, ευέλικτα microfins που τεντώνουν απαλά το δέρμα πριν να έρθει σε επαφή με τη λεπίδα, χαρίζοντας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στο ξύρισμα.
-Άξονα περιστροφής, που προσαρμόζει την πίεση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, ενώ παράλληλα διευκολύνει το ξέπλυμα του ξυραφιού.

Η Gillette συνεργάζεται με την FCB και τον Neymar Jr για να γιορτάσει τη σημασία της ακρίβειας, που βοηθά τους άνδρες να περάσουν από το καλό στο εξαιρετικό. Έχοντας πλέον φθάσει στην κορυφή του αθλήματος, ο Neymar Jr μπορεί να κοιτάζει πίσω, να θυμηθεί κάθε σημαντικό βήμα που έκανε και να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχει φθάσει. Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βιώσει κι αυτός στιγμές «κλικ» όπως όλοι οι άνδρες σε όλο τον κόσμο. Έτσι, ο Neymar Jr «μοιράζεται» με τους θαυμαστές του στιγμές από τη ζωή του «πριν γίνει το κλικ».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ