Αυτη θα Ειναι η Μπαλα του τελικου του Euro!

Η adidas παρουσίασε την Fracas, την Επίσημη Μπάλα της knock-out φάσης του UEFA EURO 2016.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
22/6/2016

Η απρόβλεπτη εξέλιξη των τελευταίων φάσεων μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης όπως το UEFA EURO 2016 είναι βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της Fracas που αποτυπώνεται με την «έκρηξη» κόκκινων και μαύρων χρωμάτων.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, στο φετινό Euro, μεγάλος αριθμός γκολ έχει σημειωθεί από το 87ο λεπτό των αγώνων και μετά. 

- Ο σχεδιασμός της Fracas αποτυπώνει τον ενθουσιασμό και την ένταση που επικρατούν στις knock-out φάσεις.

- Η ονομασία της μπάλας σημαίνει «κραυγή» στα γαλλικά και επιλέχθηκε από Γάλλους influencers, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της adidas να βρίσκεται διαρκώς σε ανοιχτή επικοινωνία με το κοινό.

Η κατασκευή της Fracas διήρκησε περισσότερο από 18 μήνες και διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία της Brazuca, της Επίσημης Μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοποριακού σχήματος του πάνελ. Η μπάλα, η οποία θα κρίνει το νικητή του UEFA EURO 2016, προσφέρει βελτιωμένη επιφάνεια και δομή, για ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση και ενισχυμένη ορατότητα τη στιγμή που βρίσκονται στον αέρα. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της η μπάλα δοκιμάστηκε από κορυφαίους παίκτες, όπως ο Gareth Bale και ο Iker Casillas.

 

Η Fracas θα είναι διαθέσιμη στα adidas Stores καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από 24 Ιουνίου.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ