Ενα Γιαουρτι Γεματο Πρωτεϊνη

Μάθε γιατί το νέο γιαούρτι Super Spoon της Κρι Κρι θα σε γεμίσει ενέργεια, χωρίς να σε φορτώσει με περιττές θερμίδες.
Κατηγορία:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
22/6/2016

Τα λειτουργικά τρόφιμα
Τα εμπλουτισμένα ή αλλιώς λειτουργικά τρόφιμα αποτελούν έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς προσφέρουν στους καταναλωτές επιπλέον οφέλη για την υγεία τους, λόγω ακριβώς της αυξημένης περιεκτικότητάς τους σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. 

Η καινοτομία Κρι Κρι
Η Κρι Κρι απαντώντας στις ανάγκες σου, δημιούργησε πρόσφατα μια εντελώς νέα κατηγορία που ανατρέπει ό,τι ήξερες για τα λειτουργικά γιαούρτια. Πρόκειται για το Κρι Κρι High Protein Super Spoon που είναι ακριβώς ό,τι υπόσχεται το όνομα του: Μια super κουταλιά που σου δίνει super δύναμη, ενέργεια και απόλαυση. 

Συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits.

Βρες τα στα super market σε δύο γεύσεις

Ρόδι, ράσμπερι, goji berry 

Μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, κράνμπερι

Και ποια είναι τα οφέλη για τον οργανισμό σου;  
Το γιαούρτι που περιέχει το Super Spoon παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας. Οι πρωτεΐνες προστατεύουν από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση και συμβάλλουν αντίστοιχα στην αποκατάστασή της. Παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός με τα super fruits ενισχύει την άμυνα του οργανισμού αφού η πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση βοηθάει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση. 

Το καλύτερο όμως είναι ότι το super spoon είναι πηγή ενέργειας με σχετικά λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά και προσφέρει αυξημένη αίσθηση κορεσμού και πληρότητας. 

Τσέκαρε περισσότερα στο www.krikrisuperspoon.gr 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ MH

ΣΧΟΛΙΑ