Άρθρα ανά σελίδα: 10 | 25 | 50 | 100
Η Ρινοπλαστική Έγινε Μοντέρνα 12/4/2017
Αποτελεί ίσως την πιο δύσκολη αισθητική επέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής. Γίνεται τόσο για λειτουργικούς όσο και για αισθητικούς λόγους, αφού μπορεί να βελτιώσει την όψη της μύτης και να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα του αναπνευστικού συστήματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάτσε (ξανά) Καλά! 12/4/2017
Μην αφήσεις τις αιμορροΐδες να σου δυσκολεύουν τη ζωή. Σήμερα έχεις πολλούς τρόπους (και μάλιστα ελάχιστα επεμβατικούς) να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και να ζήσεις και πάλι φυσιολογικά χωρίς ταλαιπωρία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπεία Αποφρακτικής Υπνικής Άπνοιας με Υπέρηχους 13/3/2017
Οποιαδήποτε διακοπή της αναπνοής στη διάρκεια του ύπνου που διαρκεί πάνω από 10 δευτερόλεπτα θεωρείται παθολογική υπνική άπνοια. Όταν έχουμε πάνω από 10  επεισόδια άπνοιας σε μία ώρα ύπνου, τότε μιλάμε για Σύνδρομο Υπνικής άπνοιας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Voice Over 1/8/2016
Αν νομίζεις πως η προσωρινή απώλεια ακοής είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, ρώτα κι εκείνους που ψάχνουν τρόπο να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και δεν τα καταφέρνουν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Alzheimer Free 24/5/2013
Πάρε από τώρα τα μέτρα σου, για να έχεις μνήμη ελέφαντα ακόμη και σε ηλικία-μαμούθ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλίτωσε το Eγκεφαλικό 25/4/2013
Στη Βρετανία το 70% των αντρών που παθαίνουν εγκεφαλικό δεν είναι άνω των 65 χρόνων. Αν τώρα αγχώθηκες, διάβασε πώς να μειώσεις τις πιθανότητες ενός ξαφνικού επεισοδίου και ζήσε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κολύμπα χωρίς σωσίβιο 20/2/2008
Από τους καρκίνους που σου την έχουν στημένη, λίγοι είναι πιο επικίνδυνοι από το λέμφωμα non-Hodgkin κι αυτό επειδή δεν σταματάμε να τον ταΐζουμε. Πρόλαβέ τον με μία απλή κίνηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι 5 μεγαλύτερες απειλές για τον άντρα 24/9/2007
Αλήθεια, γνωρίζετε τι απειλεί τη ζωή σας περισσότερο απ’ όλα; Παρακάτω ακολουθούν οι 5 συχνότερες αιτίες θανάτου των ανδρών ξεκινώντας από τη συνηθέστερη. Κάθε χρόνο εκατομμύρια άνδρες χάνουν τη ζωή τους από αυτές τις αιτίες - οι περισσότερες από τι
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αιώνια Λιακάδα... 7/2/2007
...του δικού σου καθαρού μυαλού. Μείωσε τις πιθανότητες για εγκεφαλικό κι άσε το κύμα στις φετινές διακοπές να σε παρασύρει σε πιο ήρεμη και υγιή ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μύθοι της Ζωής 24/1/2007
O μεγαλύτερος δολοφόνος του ανθρώπου βρίσκεται κρυμμένος μέσα σε ένα παλιό σεντούκι με μύθους και παρανοήσεις. Καιρός να ξεχωρίσουμε τα καρκινικά γεγονότα από την καρκινική φαντασία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ