Χάσε κιλά χαλαρά

Category: Διατροφή
lipos_3

Δίαιτα δεν σημαίνει απαραίτητα λιμοκτονία. Με αυτές τις 7 απλές συμβουλές μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς να στερηθείς τίποτα.

1. Τρώγε ένα αντρικό πρωινό

Ξέχνα τα κορν-φλέικς, χρειάζεσαι πρωτεΐνη και λιπαρά. Μία ομελέτα με ένα κομμάτι τυρί θα σε κρατήσουν σίγουρα πιο χορτασμένο από ένα  κρουασάν.

2. Φάε περισσότερο

Μιλάμε για τρία κυρίως γεύματα και τρία σνακ. Οχι, δεν θα αδυνατίσεις αν επιμένεις να τρως μόνο μία φορά την ημέρα. Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου και κόψε την πείνα τρώγοντας όλη μέρα.

3. Πες όχι στους επεξεργασμένους υδατάνθρακες

Τροφές όπως το άσπρο ψωμί, τα ζυμαρικά και η ζάχαρη σε παχαίνουν. Προτίμησε ολικής αλέσεως ψωμί και ζυμαρικά, αλλά με μέτρο.

4. Σήκωσε βάρη

Πρέπει να κάνεις λίγη γυμναστική. Κάνοντας βάρη όχι μόνο θα έχεις καλύτερη απόδοση, αλλά θα ενεργοποιήσεις και το μεταβολισμό σου, οπότε θα καις θερμίδες και μετά την προπόνηση.

5. Σκέψου καλά πριν φας

Μη χώνεις στο στόμα σου μία μπαγιάτικη τυρόπιτα επειδή τη βρήκες στο τραπέζι της κουζίνας. Φάε αυτό που σου αρέσει κι αυτό που σου κάνει καλό και προσπάθησε να τρως αργά.

6. Παραστράτησε πού και πού

Αν στερείσαι όλη την ώρα, κάποια στιγμή θα τα παρατήσεις. Παραστράτησε, αλλά κάν’ το με μέτρο.

7. Μη φοβάσαι το λίπος

Τρώγοντας ένα γεύμα χωρίς λίπος έχεις αποτέλεσμα να πεινάς πάλι πολύ σύντομα. Το λίπος στη διατροφή όχι μόνο είναι απαραίτητο για την υγεία σου, αλλά σε βοηθά να απορροφήσεις βιταμίνες και μέταλλα. Επίσης, σε χορταίνει και σε βοηθά να ελέγξεις την όρεξή σου.

Share:

Δείτε Επίσης:

Μενού